Näytteilleasettajat

Viinit

Barolo Bar

Barolo Bar

Mr Nebbiolo tuo Suomeen pientuottajien viinejä Italiasta. Esittelemme Viinikylässä kahden Barolo-tilan (Damilano sekä Giacomo Fenocchio) ja kahden Barbaresco-tilan (Ca’del Baio sekä Giuseppe Nada) tuotantoa. Kaikkien neljän tilan viinintekijät ovat tavattavissa osastollamme. Mr Nebbiolon osastolla on mahdollista myös maistella Barolo Barissa ja Alkossa myytäviä viinejä. Maisteltavana Baroloiden ja Barbarescojen lisäksi muita Nebbiolo-rypäleestä tehtyjä viinejä sekä edustava Piemonte-kattaus sisältäen mm. Arneisia, Dolcettoa ja Barberaa .

Lisätietoa verkkosivustolta
Pasqua

Pasqua

Pasquan traileribaarissa on esillä laaja valikoima Italian suosikkeja, Pasquan, Cecilia Berettan ja Villa Borghettin uutuuksia ja klassikoita.

Saksan Viinitiedotus

Saksan Viinitiedotus

Tervetuloa Saksan Viinitiedotuksen osastolle tutustumaan Saksan viinien monipuoliseen ja rikkaaseen maailmaan.

Nederburg, Pongrácz & Amarula / Viinimaa

Nederburg, Pongrácz & Amarula / Viinimaa

Osastolla maisteltavana:

Nederburg -jouluviinit Etelä-Afrikan ihailluimmalta viinibrändiltä

Pongrácz – Méthode Cap Classique -menetelmällä valmistetut palkitut kuohuviinit

Amarula – Marula-hedelmästä valmistettu pehmeä eteläafrikkalainen kermalikööri

Decanter

Decanter

Decanterin osastolla pääset kokemaan lasin suuren vaikutuksen viininautinnossa jo perinteeksi muodostuneessa Riedel-viinibaarissamme.
Osastolla on myynnissä myös Riedel-tuotteita messuhintaan sekä arvonta, jossa on mahdollista voittaa upea, suupuhallettu Riedel-viinikarahvi!

Tervetuloa tutustumaan osastollemme myös Antti Rinta-Huumon ja Juha Berglundin kirjoittamaan uutuuskirjaan; Viini, ruoka hyvä elämä.
Kirja listaa vuoden parhaimmat viinit, vinkkaa herkullisimmat ruoka-viiniparit ja tarjoaa runsaan paketin reseptejä kotikeittiössä toteutettavaksi.
Höysteenä on viinitietoa sekä tarinoita kirjoittajien yli 30-vuotisen viinitaipaleen varrelta ja Italian-matkoilta.
Kirja on loistava lahjaidea viinien ja italialaisen ruoan ystäville isänpäivään tai jouluksi!

PSST! Hyvällä tuurilla, saatat törmätä myös itse kirjailijoihin osastollamme 😉

Lisätietoa verkkosivustolta
Argentiinan viinit

Argentiinan viinit

Osastolla on maisteltavana monipuolinen valikoima argentiinalaisia viinejä: perinteisten viinitalojen klassikoita, uutuuksia ja maailmankuuluja Malbec- rypäleestä valmistettuja punaviinejä.

Tervetuloa tutustumaan Argentiinan viineihin ammattilaisten opastuksella. Argentiinalainen sommelier Emilio Pardo ja suomalaiset viiniasiantuntijat auttavat löytämään sinun makumaailmaasi sopivat viinit ja yhdistämään viinejä eri ruokiin.

Lisätietoa verkkosivustolta
Viinikellari.com

Viinikellari.com

Viinikellari.com tarjoilee Viinikylässä loppuvuoden parhaat kuplivat ale-samppanjasta prestige-kuohuviin. Maista myös viininrakastajan upeimmat klassikot amaronesta riojaan, Moselin huipuista Bourgogneen sekä Viinilehden Viinimuijien suositusviinit.

Lisätietoa verkkosivustolta
Chateau Carsin

Chateau Carsin

Chateau Carsin on suomalaisen perheen pyörittämä viinitila Bordeaux’ssa. Tilaa luotsaavat isä-tytär-tiimi Juha ja Nea Berglund ja tilan 20 hehtaaria viljellään luomumenetelmin. Tilalla tuotetaan kuivia valkoviinejä, roséviiniä, punaviinejä ja makeita valkoviinejä. Tervetuloa maistamaan ja löytämään omat suosikit. Meiltä myös personoidut viinit yrityksenne joululahjoiksi, vaikka omilla etiketillä suoraan toimitettuna asiakkaille / henkilökunnalle!

carsin.com shop.carsin.com

Prosecco Bar & Cheese

Prosecco Bar & Cheese

Tervetuloa nauttimaan italialainen juusto- prosciutto lautanen kuohuviinin kera

Samppanjabaari

Samppanjabaari

Viiniateljee

Viiniateljee

Viiniateljeesta löydät joulun parhaat viinit lahjalaatikoissa sekä viinit omalla etiketillä.

Lisätietoa verkkosivustolta

Street Food & Herkut

Levant

Levant

Middle Eastern street food. Meze-annokset sopivat monipuolisuudellaan täydellisesti viinin kanssa nautittaviksi ja ovat juuri sopivan täyttäviä. Tervetuloa nauttimaan maukkaita Lähi-Idän makuja!

Thai Papaya

Thai Papaya

Thai Papaya tarjoaa aitoja thaimaalaisia makuelämyksiä parhaista raaka-aineista ammattitaidolla!

Pizzabaari

Pizzabaari

Paikan päällä käsintehdyt pizzat paistetaan uunissa, jonka jälkeen niihin lisätään täytteet ja ennen tarjoilua paistetaan toistamiseen, jotta saamme rapean ja mehevän pizzan.

Belgialainen vohvelibaari

Belgialainen vohvelibaari

Paistamme vohvelit paikan päällä ja lisäämme niihin tuoreita mansikoita, hedelmiä, suklaata ja muita haluamiasi herkullisia täytteitä!

Tallipihan Suklaapuoti

Tallipihan Suklaapuoti

Tallipihan Suklaapuodin osasto on täynnä ihania suklaaherkkuja. Vitriinistä voit ostaa mieleisesi irtokonvehdit heti nautittavaksi tai kotiin tuliaisiksi. Lisäksi osastoltamme löydät taivaalliset La Pralinen tryffelit ja gluteenittomat Klepper&Klepper salmiakit.

Lisätietoa verkkosivustolta
Fisu & Ranet

Fisu & Ranet

Perinteisen kaavan mukaiset, aidot ja autenttiset fish and chipsit. Valmistettu laadukkaista raaka-aineista – selkeää tekemistä, tinkimätöntä ammattitaitoa ja ekologisuutta kunnioittaen.

Viini & Ruoka -tapahtuma järjestetään seuraavan kerran Messukeskuksessa 27.10. – 30.10.2022 samanaikaisesti Helsingin Kirjamessujen kanssa.

Tapahtuman myynti ja markkinointi

Lulu Myllyniemi
lulu.myllyniemi@viinilehti.fi
+358 50 592 8764

Päivi Huhta
paivi.huhta@viinilehti.fi
+358 50 3877 332